Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en livestream -videofeed

Legg til en YouTube- eller Twitch -livestream på nettstedet ditt for å dele det du gjør med folk på nettstedet ditt. Aktiver chat for å tillate diskusjoner i sanntid.

Merk: Før du begynner, åpne en separat nettleserfane eller -vindu. Gå til Twitch eller YouTube for å konfigurere livestream -videoen din. Du trenger kanalnavnet eller URL -en for livestream før du begynner.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
    2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
    3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet
    4. Gå til siden og stedet du vil legge til en livestream, og legg til en del .
    5. Søk etter Livestream -delen, og velg Legg til .
    6. I den høyre ruten kan du tilpasse feltene Tittel og Beskrivelse.
    7. Velg Twitch eller YouTube fra menyen Velg din plattform.
      • For å legge til en Twitch -livestream, finn kanalnavnet ditt (vanligvis plassert ved siden av profilbildet ditt, eller øverst på kanalsiden din). Kopier navnet og lim det inn i kanalfeltet på nettstedet ditt.
      • For å legge til en livestream -feed på YouTube, kopierer du koblingen til livestream -videoen din fra YouTube og limer den inn i URL -feltet på nettstedet ditt.
    8. Hvis du aktiverte livechat for livestreamvideoen din på Twitch eller YouTube, kan du slå Vis chat på for å aktivere live chat på nettstedet ditt.
    9. Velg om du vil aktivere handlingsknappen . I så fall kan du redigere knappetiketten og hvor knappen fører (en annen side på nettstedet ditt, en nettsteds -URL eller en produktkategori).
    10. Eventuelle endringer lagres automatisk, så når du er ferdig velger du Forhåndsvis for å teste hvordan det ser ut.
    11. Når du er klar, publiserer du nettstedet .