Legg til en livestream -videofeed

Legg til en YouTube- eller Twitch -livestream på nettstedet ditt for å dele det du gjør med folk på nettstedet ditt. Aktiver chat for å tillate diskusjoner i sanntid.

Merk: Før du begynner, åpne en separat nettleserfane eller -vindu. Gå til Twitch eller YouTube for å konfigurere livestream -videoen din. Du trenger kanalnavnet eller URL -en for livestream før du begynner.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
    2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
    3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet
    4. Gå til siden og stedet du vil legge til en livestream, og legg til en del .
    5. Søk etter Livestream -delen, og velg Legg til .
    6. I den høyre ruten kan du tilpasse feltene Tittel og Beskrivelse.
    7. Velg Twitch eller YouTube fra menyen Velg din plattform.
      • For å legge til en Twitch -livestream, finn kanalnavnet ditt (vanligvis plassert ved siden av profilbildet ditt, eller øverst på kanalsiden din). Kopier navnet og lim det inn i kanalfeltet på nettstedet ditt.
      • For å legge til en livestream -feed på YouTube, kopierer du koblingen til livestream -videoen din fra YouTube og limer den inn i URL -feltet på nettstedet ditt.
    8. Hvis du aktiverte livechat for livestreamvideoen din på Twitch eller YouTube, kan du slå Vis chat på for å aktivere live chat på nettstedet ditt.
    9. Velg om du vil aktivere handlingsknappen . I så fall kan du redigere knappetiketten og hvor knappen fører (en annen side på nettstedet ditt, en nettsteds -URL eller en produktkategori).
    10. Eventuelle endringer lagres automatisk, så når du er ferdig velger du Forhåndsvis for å teste hvordan det ser ut.
    11. Når du er klar, publiserer du nettstedet .