Legg til et digitalt gavekort

Konfigurer en kobling for gavekort på nettstedet ditt slik at besøkende på nettstedet kan kjøpe digitale gavekort fra deg. Gavekort kan hjelpe deg med å øke salget, engasjere eksisterende kunder eller få nye kunder. Det er gratis å konfigurere og selge gavekort på nettet (selv om du fortsatt betaler et behandlingsgebyr for kortbetalinger).

Påkrevd: Før du begynner, konfigurerer du Gift Up!-kontoen din, en Square-konto eller kontoen til en annen betalingsbehandler. Les avsnittet Mer informasjon nedenfor om hvordan kunder løser inn gavekortene sin i nettbutikken din og personlig.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Legg til et avsnitt, velg Commerce, velg Gavekort, og velg deretter Legg til.
  5. I Gavekort-menyen velger du Gavekortinnstillinger.
    Velg Gavekortinnstillinger i menyen
  6. I en separat fane eller vindu, går du til din Gift Up!- eller Square-konto og logger på.
  7. Tilbake på Websites + Marketing-nettstedet ditt limer du inn URL-adressen du kopierte inn iURL-adresse for gavekort-feltet.
  8. Rediger resten av delinnstillingene dine og publiser nettstedet dittfor å gjøre endringene synlige.