Legg til FTP -brukere i Plesk -hosting

Du kan legge til FTP -brukere i Plesk -hostingkontoen din. Hver ekstra FTP -bruker kan laste opp og administrere filer i hostingkontoen din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på FTP -tilgang .

Merk: Hvis du ikke ser ikonet, klikk på Vis mer i delen for domenenavnet du ønsker å bruke, og klikk deretter på FTP -tilgang .

6. Klikk på Opprett ytterligere FTP -konto .
  7. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på OK :
    • FTP -kontonavn - angi et brukernavn.
    • Hjemmekatalog -Angi katalogen på høyeste nivå som brukeren kan få tilgang til. Hvis du vil at brukeren skal ha tilgang til hele kontoen, angir du bare en skråstrek ( / ).
    • Nytt FTP -passord og Bekreft FTP -passord - Angi passordet du vil bruke.
    • Harddiskkvote - Plesk -delte hostingkontoer støtter ikke begrensning av individuelle brukeres tildeling av harddisk, så du kan ikke endre denne verdien fra Ubegrenset .
    • Tillatelser - med mindre du har spesifikke grunner til å begrense brukerens tilgang, velg Les og skriv tillatelse .

Våre Plesk delt hosting -kontoer tilbyr 50 FTP -brukere. Når du legger til FTP -brukere, er de tilgjengelige umiddelbart.