Legg til vurderinger på nettstedet mitt

Vis opptil ni vurderinger på Websites + Marketing-nettstedet for å skape tillit til virksomheten. Positive vurderinger viser kunder hvor bra virksomheten din egentlig er, og hvorfor kunden bør kjøpe produktene eller tjenestene dine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og lokasjonen du ønsker å legge til vurderinger, og legg til et avsnitt.
  5. Søk etter Vurderinger-delen.
  6. Plukke ut Legge til .
  7. Velg hvordan du vil legge til vurderinger:
    • Koble til ekstern kilde: Bruk rullegardinmenyen for å velge om du vil ta med vurderinger fra Facebook, Google-bedriftsprofil eller Yelp. Deretter velger du Koble til-knappen, som omdirigerer deg til påloggingen til en ekstern kilde.
      Merk: For å se alle omtaler, hvis du har samlet flere enn ni, må en besøkende gå til den eksterne kilden der disse opprinnelig ble lagt ut.
    • Legg til vurderinger manuelt: Velg en vurdering for å redigere detaljene, eller velg Legg til for å inkludere flere vurderinger. Bytt rekkefølgen på en vurdering ved å velge de horisontale linjene og dra den til der du vil ha den. Hvis du vil fjerne et avsnitt, velger du det avsnittet. Velg deretter Slett vurdering og så Ferdig.
      Dra og slippe vurderinger for å endre på rekkefølgen
  8. Fullfør tilpasning av delen, og velg deretter Ferdig.
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.
    Merk: Det tar opptil 48 timer før anmeldelser som nylig ble skrevet, dukker opp på Websites + Marketing-nettstedet.