Nettstedbygger Hjelp

Legg til vurderinger på nettstedet mitt

Vis vurderinger for å bygge opp tillitt til virksomheten din. Positive vurderinger viser kunder hvor bra virksomheten din egentlig er, og hvorfor kunden bør kjøpe produktene eller tjenestene dine.

Denne videoen er en del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og lokasjonen du ønsker å legge til vurderinger, og legg til et avsnitt.
  5. Søk etter Vurderinger-delen.
  6. Velg hvordan du vil legge til vurderinger:
    • Koble til ekstern kilde: Bruk rullegardinmenyen for å velge om du vil ta med vurderinger fra Facebook, Google Min bedrift, Yelp eller Yotpo. Deretter velger du Koble til-knappen, som omdirigerer deg til påloggingen til en eksterne kilde. Finn ut mer om hvordan du aktiverer kundevurderinger i Yotpo.
    • Legg til vurderinger manuelt: Velg en vurdering for å redigere detaljene, eller velg Legg til for å inkludere flere vurderinger. Bytt rekkefølgen på en vurdering ved å velge de horisontale linjene og dra den til der du vil ha den. Hvis du vil fjerne et avsnitt, velger du det avsnittet. Velg deretter Slett vurdering og så Ferdig.
      Dra og slippe vurderinger for å endre på rekkefølgen
  7. Fullfør tilpasning av delen, og velg deretter Ferdig.
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.