Definisjoner av Linux -tillatelser

Det finnes to typer generelle tillatelser og tre typer avanserte tillatelser du kan angi for Linux -hostingkataloger. Avanserte tillatelser kan angis for både katalogbrukere (besøkende på nettstedet) og eiere (nettstedadministratorer).

Generelle tillatelser

• Synlig på nettet: Tillater brukere å bla gjennom filer og kataloger gjennom en nettleser.
  • Kjørbar: Tillater kjøring av skript.

Avanserte tillatelser

• Les: Tillater anonym visning av kataloginnhold gjennom en nettleser. Hvis lesetillatelser ikke gis, må FTP -legitimasjon oppgis for å vise kataloginnhold.
  • Skriv: Tillater anonym endring av kataloginnholdet.
  • Utfør: Tillater utføring av skript.