|  Hjem
Hjelp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Logg på Avansert e -postsikkerhet

Logg på Advanced Email Security (et samarbeid med Proofpoint) for å administrere kontoen din, inkludert krypteringsfiltre og meldinger i karantene.

  1. Åpne Advanced Email Security .
  2. Velg Microsoft 365 -konto og logg på kontoen din.
    Velg Microsoft 365 -knappen

Merk: Passordet for avansert e -postsikkerhet kan være annerledes enn passordet ditt for Microsoft 365. Hvis du ikke kan logge på, tilbakestiller du passordet .

Relaterte trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.