Administrer push -varsler med GoDaddy Investor

GoDaddy Investor -appen tilbyr push -varsler for å holde deg oppdatert på auksjonene dine og budene, slik at du kan holde orden på auksjonene du er interessert i og øke sjansene for å få domenet du ønsker.

Merk: Et varsel kan utløses når du overbud, ser på auksjonen eller byr på en auksjon.

1. Åpne Investor -appen på mobilenheten din (enten iOS eller Android).
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Varslinger nederst på navigasjonsfeltet.
  4. Velg veksleknappen for varslene du ønsker å aktivere. Dette varsler deg når:
    • Se & Slutter snart: En auksjon på overvåkingslisten din avsluttes snart.
    • Overbud & Slutter snart: Du har blitt overbudt og auksjonen avsluttes snart.
    • Selger imøtegått: En selger har motarbeidet tilbudet ditt.
    • Tilbud akseptert: En selger har godtatt tilbudet ditt.

En skyggelagt veksler vil bekrefte at en push -varsling er aktivert. Du kan deaktivere et push -varsel ved å velge den riktige veksleknappen, og fargen vil endres til grå.