Microsoft URL -omskrivingsmodul

Windows-hostingkontoer som bruker IIS 7 støtter Microsoft® URL Rewrite-modulen, som omskriver kompliserte URL-er til mer brukervennlige URL-er basert på regler spesifisert av nettredaktøren i kontoens web.config-fil.

Merk: Microsoft URL Rewrite -modulen støttes av Windows -hostingplaner som kjører IIS 7. For å sjekke hvilken versjon du har, logger du på Kontoadministrator, klikker på Netthotell i Produkter -delen og klikker deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruk. Din IIS -versjon vises i Kontosammendrag -delen.

For eksempel kan Microsoft URL Rewrite Module omskrive

http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Cars
http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Trucks
http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Vans

som

http://www.coolexample.com/Cars
http://www.coolexample.com/Trucks
http://www.coolexample.com/Vans

For mer informasjon, se Microsofts® URL Rewrite Module -dokumentasjon .

Denne funksjonen lar også WordPress -kontoer bruke permakoblinger på Windows -hosting. For mer informasjon om bruk av permakoblinger i WordPress, se deres codex -artikkel .

Merk: Siden en web.config -fil kontrollerer en mappe og alle underkatalogene, kan installering av et program i både en mappe og en av underkatalogene forårsake feil, f.eks. Installering av WordPress i roten og underkatalogen. For å være vert for flere applikasjoner, bør hver installeres i sin egen underkatalog.