Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Mine GoDaddy Studio -prosjekter mangler

Av personvernhensyn har vi ikke tilgang til prosjekter du oppretter med GoDaddy Studio og kan ikke gjenopprette prosjekter på dine vegne.

Hvis prosjektene dine mangler, er det noen få ting du kan prøve.

Advarsel: Ikke slett GoDaddy Studio -appen. Dette vil slette alle prosjekter som er lagret i prosjektfeeden din.

Før du fortsetter, sjekk om Project Sync er aktivert på GoDaddy Studio -appen din.

Hvis prosjektsynkronisering ikke er aktivert og du lagret prosjektene dine i mapper, følger du trinnene for å hente prosjektene dine fra mapper .

Hvis prosjektsynkronisering er aktivert, men prosjektene dine ikke vises, er det noen få ting du kan prøve:

• Trekk ned Prosjekt -skjermen for å oppdatere visningen og vise de nyeste prosjektene. Spinneren vil fungere etter hvert som prosjektene lastes. Hvis ikke, sjekk internettforbindelsen din.

Prosjektene lastes inn

• Slå av og start GoDaddy Studio -appen på nytt. Dette oppdaterer appen slik at den viser de nyeste prosjektene dine.
  • Sjekk at du har logget på med riktig konto - du kan ha flere enn én.
  • Er du en PRO -abonnent? Hvis du hadde aktivert iCloud -synkronisering i appen da du opprettet prosjektene dine, kan du kanskje hente dem fra iCloud -synkroniseringsstasjonen.
  • Har du nylig sikkerhetskopiert enheten? I så fall kan du kanskje få tilgang til prosjektene dine fra sikkerhetskopien.

Merk: Bruk med forsiktighet - hvis du gjenoppretter en sikkerhetskopi, tilbakestilles alle andre apper og informasjon på enheten din.

Android -abonnenter har automatisk Project Sync aktivert, noe som betyr at du kan få tilgang til prosjektene dine på alle Android- og nettenhetene dine, og iOS -enheten din hvis Project Sync allerede er aktivert der.

Hvis prosjektene dine ikke vises, er det noen få ting du kan prøve:

• Trekk ned Prosjekt -skjermen for å oppdatere visningen og vise de nyeste prosjektene.

Prosjektene lastes inn

• Slå av GoDaddy Studio -appen og start den på nytt. Dette oppdaterer appen slik at den viser de nyeste prosjektene dine.
  • Sjekk at du har logget på med riktig konto - du kan ha flere enn én.
  • Har du nylig sikkerhetskopiert enheten? I så fall kan du kanskje få tilgang til prosjektene dine fra sikkerhetskopien.

Merk: Bruk med forsiktighet - hvis du gjenoppretter en sikkerhetskopi, tilbakestilles alle andre apper og informasjon på enheten din.

Nettabonnenter har automatisk Project Sync aktivert, noe som betyr at du kan få tilgang til prosjektene dine på tvers av Android- og nettenhetene dine og iOS -enhetene dine hvis Project Sync allerede er aktivert der.

Hvis prosjektene dine ikke vises: