Overvåk og skann nettstedet mitt

overvåking murstein

Sikre nettstedet ditt
Passord & 2SV | Sikkerhetskopiering & gjenopprette
SSL | Brannmur | Skjerm & skann
Sikre betalinger | CMS -oppdateringer

Hva er det?

Tenk på overvåking og skanning som nettstedets digitale sikkerhetsvakter. Overvåking sitter utenfor og ser på trafikken som kommer fra nettstedet ditt. Det vil slå en alarm når det er noe galt med trafikken eller når nettstedet ditt går ned og trafikken stopper helt. Skanning sender trafikk på nettserveren din og ser om den svarer på en måte den ikke burde. Det roper effektivt: "Er det noe skadelig programvare der inne?" og lyttet etter en, "Ja!" Det er et enkelt triks som en overraskende mengde skadelig programvare faller for.

Hvorfor trenger jeg det?

Du må vite når nettstedet ditt er nede eller er under angrep. Programvare for overvåking og skanning lar deg vite når det er noe galt, slik at du raskt kan fikse det.

Hva må jeg gjøre?

Det avhenger av typen nettsted du har. Velg produktet ditt og se hvilke ressurser som er tilgjengelige for det.

Websites + Marketing

Du har den allerede, og den er allerede konfigurert for deg.

Alle andre nettsteder

Abonnere på en hederlig overvåking- og skanningstjeneste. For skjermer som selges av andre selskaper, følger du instruksjonene for aktivering og konfigurering. For GoDaddy Nettstedssikkerhet gjør vi det enkelt:

Aktiver produktet og fortell det domenet du ønsker at det skal beskytte.

Det var det hele! Nettstedet ditt vil bli overvåket og skannet mens du fokuserer på å bygge opp virksomheten din. Hvis vi finner noe galt, vil vi sende deg en e -post for å hjelpe deg med å løse problemet.