Nedgrader abonnementet

Nedgrader abonnementet ditt hvis du vil ha færre funksjoner, eller hvis du ikke vil betale for funksjoner du tror at du ikke kommer til å bruke. Du kan oppgradere senere, men da må du rekonstruere eventuelle funksjoner du mistet ved nedgradering.

Hvis du for eksempel abonnerer på Nettbutikk og har lagt til produkter, vil alt arbeidet ditt med butikken bli slettet når du nedgraderer.

Når du nedgraderer, vil alle funksjonene som er forbundet med det forrige abonnementet ditt, bli slettet permanent, så vær helt sikker på at det er greit å foreta endringen.

Du må ta kontakt med kundestøtte for å gjøre dette.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.