Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Oppgrader abonnementet mitt

Oppgrader planen din fra din nåværende versjon for å få tilgang til flere funksjoner. Hvis du for eksempel vil konfigurere betalinger for nettavtaler, bør du oppgradere til Premium -abonnementet.

Merk: Bruk nettleseren på datamaskinen for å oppgradere planen din. Hvis du trenger hjelp, er våre GoDaddy -guider her for å hjelpe deg.

1. Gå til GoDaddy Mine produkter -side. Du kan bli bedt om å logge på. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. Under Nettsted + Markedsføring -nettsteder velger duIkon med tre loddrette prikker menyen for kontoen du vil oppgradere, og velg deretter Rediger abonnementet ditt .
    • Hvis du ikke serIkon med tre loddrette prikker -menyen ved siden av nettstedet ditt, blar du ned til Website Builder , og velger deretter Alternativer ved siden av kontoen du vil oppgradere.
  3. Bruk rullegardinmenyen øverst i Oppgrader-kolonnen for å velge et nytt abonnement.
  4. Hvis du vil utvide fornyelsesperioden, kan du bruke rullegardinmenyen nederst i Oppgrader-kolonnen for å velge antallet ekstra måneder du vil utvide til.
  5. Klikk på Kasse.
  6. Klikk på Gå til kassen.
  7. Bekreft at faktureringsinformasjonen er korrekt, og klikk så på Legg inn ordre.