Oppgrader abonnementet mitt

Oppgrader abonnementet fra den gjeldende versjonen for å få tilgang til flere funksjoner. Hvis du for eksempel vil selge produkter, og du ikke har et Nettbutikk-abonnement, må du oppgradere.

Merk: Du kan ikke foreta oppgraderinger for mobilnettstedet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. I Produkt-listen klikker du på GoCentral/Website Builder/InstantPage, før du klikker på Alternativer ved siden av kontoen du vil oppgradere.
  3. Bruk rullegardinmenyen øverst i Oppgrader-kolonnen for å velge et nytt abonnement.
  4. Hvis du vil utvide fornyelsesperioden, kan du bruke rullegardinmenyen nederst i Oppgrader-kolonnen for å velge antallet ekstra måneder du vil utvide til.
  5. Klikk på Kasse.
  6. Klikk på Gå til kassen.
  7. Bekreft at faktureringsinformasjonen er korrekt, og klikk så på Legg inn ordre.