Opprett en konto i WebHost Manager (WHM)

For å være vert for et domenenavns nettsted på serveren din ved hjelp av cPanel, må du opprette en konto i WebHost Manager (WHM).

1. Logg deg på WHM ved å bruke roten for brukernavnet ditt og serverens passord på https://yourserverip:2087, der yourserverip er IP-adressen til serveren din.
  2. I navigasjonstreet under Kontofunksjoner velger du Opprett en ny konto .
    velg opprett en ny konto
  3. Fyll ut feltene i Domeneinformasjon -delen.
    legg til domeninformasjon

Merk: WHM oppretter automatisk et brukernavn basert på de første 14 tegnene i domenenavnet ditt. Du kan endre det hvis du vil.

4. ( Valgfritt ) Fyll ut de andre feltene på skjermen.
  5. Klikk på Opprett.

WHM viser en resultatside som beskriver den nye kontoen din. Hvis det ikke er noen problemer, ser du Kontooppretting fullført nederst på siden.