Outlook for Mac godtar ikke passordet mitt

Du prøver å logge på Outlook for Mac, og selv om du har angitt riktig passord, godtar ikke Outlook for Mac det og fortsetter å be deg om passordet ditt. Her er to mulige løsninger:

Situasjon 1: MacOS -passordet ditt ble tilbakestilt

Hvis passordet for macOS -brukerkontoen din nylig ble tilbakestilt, er det ikke sikkert at det samsvarer med passordet til påloggingsnøkkelringen. For å fikse dette, se denne artikkelen fra Apple for å opprette en ny påloggingsnøkkelring eller oppdatere den med det nye passordet ditt .

Situasjon 2: Mac -en din ble nylig oppdatert

Hvis du har installert den nyeste macOS -oppdateringen (utgitt i desember 2016), kan det hende at Outlook for Mac slutter å godta passordet ditt, som tidligere fungerte bra. For å fikse dette må du reparere Outlook -klientkonfigurasjonsfilene som var skadet.

1. Avslutt Outlook for Mac.
  2. I Programmer -mappen din finner du og åpner Nøkkelringtilgang . Det kan være i Verktøy -mappen.
  3. Velg pålogging under Nøkkelringer på venstre sidestolpe.
  4. Under Kategori velger du Alle elementer .
  5. Øverst til høyre søker du i Exchange .
  6. Velg alle resultatene, høyreklikk (eller klikk med to fingre) og velg Slett (alle) elementer .
  7. Gjenta trinn 5 og 6, og søk etter Office , og sørg for at du sletter alle resultatene.
  8. Gjenta trinn 5 og 6 igjen, og søk etter ADAL , og sørg for at du sletter alle resultatene.
  9. Åpne Outlook for Mac.
  10. Angi passordet ditt i meldingen, og fullfør tofaktorautentisering hvis du blir bedt om det.