Overfør cPanel -nettstedet mitt fra HostGator til GoDaddy

Hvis du vil overføre nettstedet ditt som HostGator hoster til GoDaddy, kan du bruke funksjonene for sikkerhetskopiering av cPanel. Dette vil flytte nettstedet ditt, dets databaser, samt e -postkontoene du har konfigurert på cPanel.

Et raskt notat om e -post. Hvis du følger disse instruksjonene, vil e -posten din fortsette å fungere som den gjorde før. Men hvis du endrer domenets navneservere til å peke til navneserverne våre, kan det hindre at e -posten din fungerer.

Oversikt

Selv om denne prosessen har en rekke trinn, kan du fullføre dem på omtrent en time . Her er hva du skal gjøre:

1. Last ned alle sikkerhetskopieringene dine fra HostGator.
  2. Gjenopprett disse sikkerhetskopiene hos GoDaddy.
  3. Forhåndsvis nettstedet ditt på serverne våre.
  4. Gjør det live.

Det er ganske enkelt.

Sikkerhetskopiere nettstedet ditt

Før du setter i gang, anbefaler vi at kjøper og konfigurerer cPanel -kontoen din hos oss. Etter at du har fullført det, begynner du å sikkerhetskopiere nettstedet ditt hos HostGator.

Slik sikkerhetskopierer du HostGator -nettstedet

1. Logg deg på cPanel -kontoen din hos HostGator.
  2. Klikk på Veiviser for sikkerhetskopiering i Filer -delen.
  3. Klikk på Sikkerhetskopiering .
  4. Klikk på Hjemmekatalog .
  5. Klikk på Hjemmekatalog , og klikk deretter på Gå tilbake .
  6. Klikk på MySQL -databaser .
  7. Klikk på hvert av navnene til databasene dine for å laste ned en sikkerhetskopi av den, og klikk deretter på Gå tilbake .
  8. Klikk på Videresendere av e -post og filtre .
  9. Klikk på hvert av domenenavnene dine for å laste ned en sikkerhetskopi av videresenderne, klikk på Systemfilter -informasjon , og klikk deretter på Gå tilbake .

Du bør flytte alle disse filene til ett sted på skrivebordet, slik at du enkelt kan finne dem.

Gjenopprette nettstedet ditt

Nå som du har alle sikkerhetskopiene dine, kan du gjenopprette dem på GoDaddy cPanel delt hosting -konto.

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopiene

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av cPanel-kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Veiviser for sikkerhetskopiering i Filer -delen.
  5. Klikk på Gjenopprett.
  6. Klikk på Hjemmekatalog .
  7. Klikk på Velg fil , velg sikkerhetskopien for hjemmekatalogen du genererte hos HostGator, og klikk deretter på Last opp .

Merk: Dette kan ta en stund, avhengig av størrelsen på sikkerhetskopieringen.

8. Etter at gjenopprettingen er fullført, lukker du det nye vinduet som ble åpnet, og klikker deretter på Gå tilbake .
  9. Klikk på MySQL -databaser .
  10. Klikk på Velg fil , velg MySQL -sikkerhetskopieringen du genererte på HostGator, og klikk deretter på Last opp .
  11. Lukk det nye vinduet som ble åpnet, og gjenta det forrige trinnet for hver database du sikkerhetskopierte. Når du er ferdig, klikker du på Gå tilbake .
  12. Klikk på Videresendere av e -post og filtre .
  13. Klikk på Velg fil , velg videresender- eller filter -sikkerhetskopieringen du genererte på HostGator, og klikk deretter på Last opp .

Det var det hele! Du har flyttet nettstedet ditt fra HostGator til cPanel.

Forhåndsvise nettstedet ditt

For å sørge for at alt fungerer før du flytter DNS, kan du forhåndsvise nettstedet ditt.

For å forhåndsvise nettstedet ditt

1. I cPanel går du til cPanel -fanen øverst på siden.
  2. I Domener -delen klikker du på Forhåndsvis nettsted .
  3. Klikk på Forhåndsvis ved siden av domenet du bruker.

Noen typer nettsteder, inkludert WordPress®, vil ha problemer med CSS -en når du forhåndsviser dem. Dette er normalt og dessverre vanskelig å fikse. Men når nettstedet ditt er live, vil alt fungere som normalt.

Hvis alt ser bra ut, kan du oppdatere DNS -en din hos domeneregistratoren slik at den peker til din delte cPanel -hosting. Bare oppdater din primære A -post (@) med hostingkontoens IP -adresse.

Oppdatere DNS -en din

For å finne IP -adressen til hostingkontoen din, går du til cPanel -fanen øverst på siden. Dine nettsteds IP -adresse vises til venstre.

• Hvis domenenavnet ditt er registrert hos oss, kan du oppdatere din primære A-post (@) til din cPanel-IP-adresse i DNS-administrator (mer informasjon).
  • Hvis domenenavnet ditt er registrert et annet sted, kontakter du registratoren din for hjelp med å oppdatere DNS -en din.