Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Pakk ut filer i Managed WordPress

Du kan pakke ut (pakke ut) filer i Managed WordPress -planen din gjennom filleseren. En zip -fil er et komprimert filformat som lar deg lagre og transportere flere filer ett sted. For å pakke ut en fil må du først identifisere om det er en zip -fil. Se etter utvidelsene .ZIP eller .zip på slutten av filnavnet.

Merk: Begrepet zip brukes her synonymt med arkiv og komprimering. Begrepet pakke ut er utskiftbart med oppheving av arkiv og pakke ut. Hva er en ZIP -fil?
  1. Gå til GoDaddy produktside .
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Managed WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil pakke ut en fil på, velger du Innstillinger fraMeny -ikon menyen.

Velg Innstillinger
  4. På siden Innstillinger og i Verktøy -delen, ved siden av Filleser , velger du Åpne .
  5. Når du er inne i filleseren og fra menyen til venstre, velger du mappen du vil laste opp zip-filen til.
    Merk: I WordPress vil zip -filer vanligvis være plugin -moduler eller temaer. Disse bør lastes opp til den tilsvarende mappen i /wp-content-mappen. Av sikkerhetsmessige årsaker er PHP -kjøring begrenset i Managed WordPress.
  6. Fra verktøylinjen velger du Last opp . Slipp zip -filen din på den gitte plassen, eller velg Bla gjennom for å finne og velge den fra din lokale datamaskin.
  7. Velg zip -filen du lastet opp, velgMeny -ikon menyen fra verktøylinjen, og velg Opphev arkivering .

Eksempel: Du laster opp en zip -fil som inneholder en plugin -modul som Web Designer oppgav. Du åpner /wp-content /plugins -mappen og laster opp zip-filen. Når zip -filen til plugin -modulen er ferdig lastet opp, kan du hente den ut. Etter at det er blitt fjernet, logger du på WordPress -instrumentbordet for å aktivere plugin -modulen .
Trinnene for dette eksempelet, vist i en gif

Gratulerer! Du har lastet opp og pakket ut en fil. Ta en titt på de relaterte trinnene for informasjon om hvordan du aktiverer plugin -modulen eller temaet ditt.