Vanlige spørsmål om personvern

Websites + Marketing gir deg forskjellige alternativer for å dekke forskjellige behov (sammenlign planer og priser ). Når du bruker disse planene til å bygge bedriftsplattformen din, betyr det at du kanskje trenger mer informasjon om hvor data lagres og hvordan funksjoner administreres for å informere personvernpolicyen din.

Sidebesøksdata

Websites + Marketing-produktene dine konfigureres automatisk for å innhente anonyme opplysninger om nettstedsbesøk, og du kan konfigurere dem til å samle inn ytterligere besøksopplysninger, som sideinnlastingstider. Ubehandlede serverlogger og trafikkdata, hvis aktivert, strømmes til datasentrene våre i USA. Denne typen data inneholder ikke personlig identifiserbare opplysninger og brukes kun for å hjelpe deg med å forstå om nettstedet har besøkende og lastes inn raskt.

Kundedata

Du kan bruke Websites + Marketing til å samle inn informasjon om kundene dine, f.eks. adresselister, kjøpshistorikk og avtaler. Dataene oppbevares ved datalagre i USA. Funksjonene du bruker gir deg muligheten til å oppdatere, eksportere og/eller slette kundenes data for å samsvare med retningslinjene for personvern som gjelder for deg. Der det er behov for det, kan du også konfigurere funksjoner som lar kundene dine velge eller velge bort kommunikasjon eller databruk.

Steder med funksjoner som lar deg innhente personopplysninger fra kundene via nettsiden er kryptert som standard. Datalagrene der informasjonen oppbevares sikres via de samme metodene vi bruker for å sikre dataene dine (se Sikre den digitale identiteten).