Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Rediger produkter i plugin -modulen min forhandlerbutikk

Trinn 3 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Plugin -modulen Forhandlerbutikk importerer produktkatalogen med prisene dine. Du kan redigere produktene dine i plugin -modulen for å endre navn, beskrivelse og andre funksjoner.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. Fra WordPress -instrumentbordet velger du Forhandlerbutikk .
    Klikk på Forhandlerbutikk
  3. Hold markøren over et produktnavn og klikk på Rediger .
  4. Du kan redigere produktnavnet, beskrivelsen, legge til i handlevogn -knappen, søkefeltet hvis det går direkte til handlevognen for kassen eller forblir på siden.
  5. Klikk på Oppdater . Alle nye GoDaddy -produkter vil bli lagt til produktene dine.