Redigere alternativene for personvern

Vi bruker verktøy som informasjonskapsler til å spore og forstå hvordan du bruker tjenestene og produktene våre. Du kan redigere alternativene dine for personvern og slå av enkelte typer sporing.

1. Gå til GoDaddy Kontaktinnstillinger -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I Personvern -delen velger du Sporing av informasjonskapsler .
  3. Velg Administrer informasjonskapsler .
  4. Velg en veksleknapp for å slå av hver sporingskategori i kategorilisten .
    Merk: Du kan ikke slå av Essential - vi bruker den sporing for essensielle tjenester som identitetsbekreftelse og sikkerhet på nettstedet.
  5. Velg Lagre.
  6. Velg Lukk .