Redigere alternativene for personvern

Vi bruker verktøy som informasjonskapsler til å spore og forstå hvordan du bruker tjenestene og produktene våre. Du kan redigere alternativene dine for personvern og slå av enkelte typer sporing.

1. Gå til GoDaddy Kontaktinnstillinger -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. I Personvern-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger i personverndelen
  3. Ved siden av Informasjonskapsler klikker du på Rediger.
  4. Klikk på en glidebryter for å slå av en sporingskategori.

Merk: Du kan ikke slå av Essential - vi bruker denne sporingen for essensielle tjenester som identitetsbekreftelse og nettstedssikkerhet.

5. Klikk på Lagre.
  6. Klikk på Lukk.