Tilbakestille WordPress-passordet mitt

Hvis du har glemt WordPress-passordet, kan du tilbakestille det fra WordPress-påloggingssiden ved å be om en kobling for tilbakestilling av passord. Du må angi en e-postadresse som er knyttet til WordPress-brukerkontoen din for å motta e-posten med koblingen.

1. I en nettleser går du til http://[ditt WordPress-domenenavn]/wp-admin (for eksempel, http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Velg Har du mistet passordet?
    WordPress-påloggingsside
  3. Angi e-postadressen du bruker for WordPress-brukerkontoen din og velg deretter Få nytt passord.
  4. Sjekk e-postkontoen for en melding kalt Tilbakestilling av passord og klikk på koblingen i e-postteksten. Den vil åpne en side for tilbakestilling av passord i en ny fane.

Merk: Hvis du ikke ser tilbakestilling av passord-e-posten innen et par timer, sjekker du spam/søppelpost-mappen din. Sjekk også databasen for å se om e-postadressen din er lagret riktig og oppdater den om nødvendig.

5. På passordsiden i Nytt passord-feltet angir du ditt nye passord og velger Lagre passord. Du kan bruke passordbehandlingen du foretrekker for å sikre at du ikke glemmer det nye passordet.

Du kan nå logge på WordPress med det nye passordet ditt.