Start min innkommende domeneoverføring på nytt

Start domeneoverføringen på nytt etter å ha løst problemer med den nåværende registratoren din, for eksempel å låse opp domenet eller hvis overføringen tidligere ble avslått. Sjekk ut veiledningen for overføringsstatus for mer informasjon om ulike statuser som kan kreve omstart.

1. Logg på din GoDaddy Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Overføringer inn og deretter fanen Start overføring på nytt. Søk etter et spesifikt domene ved å bruke søkefeltet over domenelisten din.
    Velg fanen Start overføring på nytt
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av domeneoverføringen du starter på nytt. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
  4. Velg Start overføring på nytt over domenelisten din.
    velg start overføringsknapp på nytt

Du vil se en bekreftelse på at overføringen din har blitt startet på nytt. Det tar vanligvis 5 til 7 dager å gjennomføre domeneoverføringer.