Gjenopprett et nettsted med Daily Backup

Bruk Daglige sikkerhetskopieringer for å gjenopprette domenene, filene, databasene, postbokser eller videresendere til en sikkerhetskopidato.

Advarsel: Denne gjenopprettingen har muligheten til å overskrive gjeldende domener, filer, databaser, postbokser eller videresendere, med innholdet fra sikkerhetskopien.
  1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg Netthotell . Deretter velger du Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil gjenopprette.
    klikk på Administrer
  3. Velg Sikkerhetskopier øverst på skjermen.
  4. Velg Vis sikkerhetskopieringer .
  5. Velg ønsket dato for sikkerhetskopiering. Det kan ta noen minutter før den tilsvarende sikkerhetskopien er installert på cPanel -serveren.
  6. I Type -delen velger du sikkerhetskopieringstypen du vil gjenopprette:
    • Domener: Valgte domener (og alle filene deres) vil bli overskrevet og gjenopprettet med sikkerhetskopidataene.
    • Filer: Valgte filer vil bli overskrevet og gjenopprettet med sikkerhetskopidataene.
    • Databaser: Valgte databaser vil bli overskrevet og gjenopprettet med sikkerhetskopidataene. Eller det opprettes en ny database fra sikkerhetskopien, og den eksisterende databasen påvirkes ikke.
    • Postboks: Valgte postbokser vil bli overskrevet og gjenopprettet med sikkerhetskopidataene.
    • E -postvideresendere: Valgte videresendere vil bli overskrevet og gjenopprettet med sikkerhetskopidataene.
  7. Velg avmerkingsboksene for elementene du vil gjenopprette. Eller velg hakemerkeikonet for å velge alle.
  8. Velg Gjenopprett.
  9. (Valgfritt) Velg et gjenopprettingsalternativ, og velg deretter Start gjenoppretting :
    • Domener: Velg avmerkingsboksen for å ekskludere underdomener og tilleggsdomener . Underdomener og tilleggsdomener påvirkes ikke av gjenopprettingen.
    • Filer: Velg avmerkingsboksen for å slette eventuelle filer på den opprinnelige plasseringen som ble opprettet etter sikkerhetskopieringen. Hvis en mappe har filer som ble lagt til etter sikkerhetskopieringsdatoen, vil disse bli slettet, i tillegg til at eksisterende filer overskrives og gjenopprettes.
    • Databaser: Velg avmerkingsboksen for å legge til et suffiks til databasenavnet, og skriv deretter inn et suffiks i tekstfeltet. En duplisert database vil bli opprettet med suffikset du skrev inn, og den eksisterende databasen vil ikke bli påvirket av gjenopprettingen. Du må oppdatere nettstedets konfigurasjonsfil for å bruke duplikatdatabasen.

Du ser en Vellykket -bekreftelse, som forteller deg at dataene er gjenopprettet.