Sende tilbud på GoDaddy Auctions® -domener

Send inn tilbud eller bud på domener med GoDaddy Auctions & reg ;. Hvis du sender inn et tilbud og selgeren godtar, må du sende inn betaling omgående . Kjøpesummen overstiger ikke det maksimale tilbudsbeløpet pluss ett års fornyelsesgebyr, hvis det er aktuelt.

1. Gå til GoDaddy Auksjoner & reg; siden og logg på kontoen din . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Søk etter domenet du ønsker å plassere et tilbud for, og under Angi bud/tilbud angir du et tilbud på domenet du ønsker. Vannmerket i tekstboksen vil vise det minste beløpet du kan tilby.
  3. Velg Fortsett å gjennomgå .
  4. Velg at du har lest og godtar de generelle avtalen om brukervilkår , GoDaddy -auksjoner & reg; Medlemskapsavtale , og prisstrukturen for GoDaddy Auksjoner & reg; .
  5. Velg Send for å legge inn tilbudet. Har du mottatt en feilmelding om en ugyldig eller manglende landskode? Sørg for at du har valgt et Land i kontoinnstillingene dine før du sender et tilbud.

Når du legger inn et tilbud, kan selgeren godta, avslå (ved ikke å svare) eller motarbeide tilbudet ditt. Selgeren har 7 dager på seg til å godta tilbudet ditt, selv om de sender deg et mottilbud. Selgeren kan også godta tilbudet ditt ved å skyve domenet til en 7-dagers offentlig auksjon med tilbudet ditt som åpningsbud. For domener som ikke er registrert hos GoDaddy, kan det kreves et ekstra overføringsgebyr for å levere domenet til kontoen din. Overføringsgebyrer varierer avhengig av domeneutvidelsen.