Sett opp avgifter

Sett opp hvordan du samler inn skattebetalinger etter land eller region for kundekjøp. Skattesatser trenger vanligvis bare å settes opp en gang, med mindre du flytter eller har flere steder du skal sende fra.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Gå til Dashboard Innstillinger og velg Avgift .
  4. Klikk på for å endre fra standardverdien (Ingen avgifter) Legge til å åpne Legg til skatteregel vindu.
  5. Velg en Land / region .
  6. For å matche skatteoppsettet for et bestemt sted, under Stat / provins , velg Alle stater / provinser som bruker en skattesats på land / region nivå. Eller velg hvilken som helst stat eller provins for å bruke en skattesats på det enkelte stat / provinsnivå.
  7. De Vis i kassen feltet vil automatisk gi en beskrivelse for kundene.
  8. Skattekategori alternativer er også gitt. Skriv inn en Vurdere for lokasjonen. (Du kan angi en annen hastighet for hvert sted du legger til.)
  9. Merk av i boksen ved siden av Produktprisene mine inkluderer allerede avgift for individuelle skattesteder.
  10. Klikk Lagre for å bruke stedets innstillinger og gå tilbake til Skatter side.
  11. Merk: For å legge til en ekstra skattesats, for eksempel en for et land / en region og en annen for en stat / provins, gjentar du disse trinnene etter behov.