Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sett opp avgifter

Konfigurer hvordan du samler inn skattebetalinger etter land eller område for kundekjøp. Avgiftssatser trenger vanligvis bare å settes opp én gang, med mindre du flytter eller har flere steder du skal sende fra.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Innstillinger og velger Avgift .
  4. Hvis du vil endre fra standardinnstillingen (Ingen avgift), klikker du på Legg til for å åpne Legg til avgiftsregel -vinduet.
  5. Velg et land/område .
  6. For å matche avgiftsoppsettet for et bestemt sted, under Stat/provins , velger du Alle stater/provinser som bruker en avgiftssats på land/region -nivå. Eller velg en stat eller provins for å bruke en skattesats på det enkelte delstats-/provinsnivå.
  7. Feltet Vis i kassen vil automatisk gi en beskrivelse for kundene.
  8. Alternativer for avgiftskategori er også gitt. Angi en pris for stedet. (Du kan angi en forskjellig pris for hvert sted du legger til.)
  9. Merk av i boksen ved siden av Mine produktpriser inkluderer allerede avgift for individuelle avgiftssteder.
  10. Klikk på Lagre for å bruke stedets innstillinger og gå tilbake til Skatter -siden.
  11. Merk: Hvis du vil legge til en ekstra avgiftssats, for eksempel en for et land/område og en annen for en stat/provins, gjentar du disse trinnene etter behov.