Sett opp avgifter

Konfigurer hvordan du samler inn skattebetalinger etter land eller område for kundekjøp. Vi har også samlet noen grunnleggende vilkår og situasjoner om skatter generelt å huske på.

Merk: GoDaddy registrerer eller betaler ikke skatten din. Du bør alltid sjekke med en lokal skattemyndighet eller skatteregnskap for å forsikre deg om at virksomheten din er konfigurert riktig, du belaster kundene dine de riktige avgiftssatsene, og for å sørge for at du registrerer og betaler avgiftene dine riktig.

Før du begynner, må du:

• Snakk med en skattepersonell for å sørge for at du samler inn skatter på riktig måte.
  • Kjenn til avgiftssatsene for hvor du selger fra (hvor du befinner deg, hvor butikkene, ansatte, fraktsteder osv. Ligger)
  • Kjenn til skattesatsene for hvor kundene befinner seg.
  • Kjenn til avgiftskategoriene for produktene du selger.

Når du er klar til å konfigurere skatteoppkreving for kundekjøp:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Scroll down, expand Websites + Marketing and select Manage next to your website or store.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger deretter Innstillinger .
  4. Velg Avgift for både fysiske og digitale produktavgifter.
  5. To change from the default (no tax), select Add to open the Add Tax Rule window.
  6. Select a country or region.
  7. For some countries: Select a specific state or province to apply tax to just that location. All states or provinces might also be an option so you can apply tax to the entire country.
  8. Hvis du vil, kan du redigere Vis i kassen -feltet. Dette er hva kunden ser når de sjekker ut.
  9. Type a description for Tax category and enter the rate for that option. Some countries, states or provinces have a general tax. Sometimes there are also different levels of taxes on different types of products (food, goods, digital products, professional services, etc.) If you need more categories, select Create tax category to add a new line.
  10. Hvis du allerede har regnskapsført avgifter i prisen for produktet ditt, merker du av i boksen ved siden av Mine produktpriser inkluderer allerede avgift . La oss for eksempel si at produktet ditt er $ 50, merverdiavgift er 10%og frakt er $ 7. Når du betaler for kassen, vil kunden se at delsum for produktet (pris uten avgift) er USD 50, en avgift er USD 5,00 og frakt er USD 7 for totalt USD 62,00.
  11. Merk av i boksen ved siden av Belastningsavgift på frakt hvis kundene dine også betaler fraktavgift for regionen deres. Vi bruker automatisk den samme prisen som produktet som sendes.
  12. Velg Lagre for å bruke stedets innstillinger og gå tilbake til Skatter -siden.
  13. Merk: Hvis du vil legge til en ekstra avgiftssats for et annet land, region, delstat eller provins, gjentar du disse trinnene etter behov.