Sett penger i Good As Gold

Good As Gold lar deg overføre midler direkte mellom bankkontoen din og vår, og lagre en saldo for fremtidige kjøp.

Påkrevd: Hvis dette er den aller første overføringen av Good as Gold, krever vi et minimumsinnskudd på $ 100 USD. Etter den første overføringen er minimumsinnskudd $ 5USD.

Vennligst send pengene slik:

Hvis du ikke inkluderer kundenummeret i referansefeltet (ref: KUNDENUMMER) vil det resultere i at kreditten til kontoen din blir forsinket på ubestemt tid.

Mottagerbanknavn: JPMorganChase Bank
Bankens adresse: 270 Park Avenue, New York, NY 10017
Kontonavn: GoDaddy.com, LLC
Kontonummer: 580706823
Wire-rutingnummer: 021000021
ACH-rutingnummer: 124001545
SWIFT-kode: CHASUS33
Ref: KUNDENUMMER