Sett penger i Good As Gold

Good As Gold gjør det mulig for deg å overføre penger direkte mellom din bankkonto og vår, og samle opp en saldo for fremtidige kjøp.

Vennligst send pengene slik:

Hvis du ikke inkluderer kundenummeret i referansefeltet (ref: KUNDENUMMER) vil det resultere i at kreditten til kontoen din blir forsinket på ubestemt tid.

Mottagerbanknavn: JPMorganChase Bank
Bankens adresse: 270 Park Avenue, New York, NY 10017
Kontonavn: GoDaddy.com, LLC
Kontonummer: 580706823
Wire-rutingnummer: 021000021
ACH-rutingnummer: 124001545
SWIFT-kode: CHASUS33
Ref: KUNDENUMMER

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.