Sikkerhets- og forskriftsinformasjon: GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0

Les denne veiledningen for viktig informasjon om sikkerhet og helse for GoDaddy Poynt Smart Terminal V3.0.

Merk: Du finner versjonsnummeret på klistremerket på baksiden av enheten. Denne GoDaddy Poynt Smart TerminalEN er for øyeblikket kun tilgjengelig for GoDaddy Payments -kunder i USA og Canada.
Pakkens innhold
  • Enhet X 1
  • Dokkingstasjon X1
  • USB-C-kabel X 1
  • Strømadapter X 1
  • Pluggadapter -sett X 1
  • Kvitteringsrull X 1

Vi anbefaler at du går igjennom hurtigstartveiledningen vår før du begynner å bruke GoDaddy Poynt Smart Terminal.

Spesifikasjon

SoC
Qualcomm SDM 450

OS
Poynt OS og Android 10.1

8 "LCD
800 x 1280; MIPI

8 "berøringspanel
Flerpunkts, projisert kapasitiv type, GG, luftbinding

5 "LCD -skjerm
480x800; RGB

5 "berøringspanel
Flerpunkts, projisert kapasitiv type, GG, luftbinding

Systemminne (RAM)
2 GB DDR3

Lagring (Flash -minne)
16GB

Kommunikasjon

WLAN
802.11 a/b/g/n/ac

WWAN
GSM (for EU), WCDMA, LTE/4G

WPAN
BT 4.2+HS -kompatibel/Dobbel rolle

NFC
Støtter store NFC/kontaktløse ordninger, ISO14443 A&B, MiFare -kompatibel, ISO 18092 -kompatibel

Høyttaler
Mono med kamre, optimalisert for stemme

Summer
4,8 KHz, 80 dB @10 cm

Sensorer
3-akset akselerometer, SAR-sensor, Lyssensor

Skriver
2-tommers termisk skriver

Kamera

Selgervendt kamera
2MP

Strekkodeskannekamera
5MP

Betalingsmodul - SoC
Maksimalt 32555

Kraft

Batteripakke
5900mAh, 3,7V, 21,83Wh

Strømadapter
AC-DC, inngang: 100-240VAC, utgang: 5VDC, 3A

IO -port

SIM -kort
Nano-SIM, brettype

USB
USB-C

Kortleser
Magnetstripe, Chip

Knapp/bryter
Av/på -knapp
Utviklerknapp (pinhole)

LED -indikator
Systemstatus - RGB -LED, selgervendt
Betalingsstatus - RGB -LED, Kunden vender ut

Hus
Plast

Mål
Terminal: X-123mm Y-273mm Z-99mm
Dokkingstasjon: X-122mm Y-84mm Z-32mm

Vekt
Terminal: 0,9 kg
Dokkingstasjon: 0,1 kg

Dokk
USB-A 2.0 X 2, RJ45 X 1, RJ12 X 1, USB-C X 1 (kun strøminngang)

Forskriftsmessig informasjon

Driftsmiljø
Spenning: AC-inngang 100-240 VAC, 50/60 Hz; DC -utgang 5VDC 3A
Temperatur: 0 ° til 35 ° C

Langtidslagringsmiljø
Temperatur: 5 ° til 30 ° C, relativ luftfuktighet 20% til 75%

Advarsel -ikon

Advarsel: Les denne veiledningen for viktig informasjon om sikkerhet og helse som gjelder for Poynt -enheten du har kjøpt.

Unnlatelse av å følge instruksjonene og riktig oppsett, bruk og stell av dette produktet kan øke risikoen for alvorlig personskade eller død, eller skade på enheten eller enhetene.

Batteri
Denne enheten inneholder et innebygd litiumionbatteri, som ikke brukes som det kan føre til overoppheting, brann og personskade. Batteriet på denne enheten kan ikke byttes ut av brukeren og skal kun byttes ut av en autorisert tjenesteleverandør.

For å oppnå optimal ytelse av litiumionbatterier, følg de rådende retningslinjene:

• Driftsmiljø Temperatur
  • Lagringsmiljø Temperatur
  • Lad Poynt Smart Terminal med godkjent dokkingstasjon eller godkjent strømadapter satt til 100% full lading hver 6. måned.
Advarsel -ikon

FORSIKTIG

• Eksplosjonsfare hvis batteriet byttes ut av feil type.
  • Avhending av et batteri i brann eller i en varm ovn, eller mekanisk knusing eller kutting av et batteri, som kan føre til en eksplosjon.
  • Å etterlate et batteri i et miljø med ekstremt høye temperaturer som kan føre til en eksplosjon eller lekkasje av brannfarlig væske eller gass.
  • Et batteri utsatt for ekstremt lavt lufttrykk som kan føre til en eksplosjon eller lekkasje av brannfarlig væske eller gass.

Merk:

• Hvis du ikke følger retningslinjene ovenfor, kan det føre til at batterikapasiteten tømmes raskere, øker varigheten for fulladning, hindrer muligheten for fulladetilstand og tømmer batteriet til null.
  • Hvis du ikke følger retningslinjene ovenfor, kan det føre til at produktet ikke fungerer, noe som gjør det ubrukelig eller uopprettelig.

Informasjon om avhending
Resirkuler og kast i samsvar med lokale, statlige og føderale forskrifter. Denne enheten må resirkuleres eller kastes separat fra husholdningsavfall eller gjenvinning.

Forskriftsmessig informasjon
Forskriftsmessig informasjon, sertifisering og samsvarsinformasjon finnes på poynt.com/legal.
Sjekk e-etikettene fra Innstillinger > Sertifiseringer.

Erklæring om samsvar med FCC
Denne enheten er i samsvar med del 15 av FCC -reglene. Drift er underlagt følgende to betingelser: (1) denne enheten kan ikke forårsake skadelig forstyrrelse, og (2) denne enheten må godta mottatt forstyrrelse, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

Endringer eller modifikasjoner som ikke er uttrykkelig godkjent av parten som er ansvarlig for samsvar, kan ugyldiggjøre brukerens autorisasjon til å bruke utstyret.

Dette utstyret er testet og viser seg å være i samsvar med grensene for en klasse B digital enhet, i henhold til del 15 av FCC -reglene. Disse grensene er utformet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig forstyrrelse i en boliginstallasjon. Dette utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og kan, hvis det ikke installeres og brukes i henhold til instruksjonene, forårsake skadelig forstyrrelse av radiokommunikasjon. Det er imidlertid ingen garanti for at forstyrrelser ikke vil forekomme i en bestemt installasjon

Hvis dette utstyret forårsaker skadelig forstyrrelse i radio- eller fjernsynsmottak, noe som kan bestemmes ved å slå utstyret av og på, oppfordres brukeren til å prøve å korrigere forstyrrelsene ved å gjøre ett eller flere av følgende tiltak:

• Juster eller flytt mottakerantennen på nytt.
  • Øk skillet mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til et stikkontakt i en annen krets enn den som mottakeren er koblet til.
  • Rådfør deg med forhandleren eller en erfaren radio-/TV -tekniker for hjelp.

Erklæring om samsvar med ISED
Denne enheten inneholder lisensfrie sendere/ mottakere som er i samsvar med Innovation, Science and Economic Development Canadas lisensfrie RSS (r). Drift er underlagt følgende to betingelser:

1. Denne enheten kan ikke forårsake forstyrrelser.
  2. Denne enheten må godta enhver forstyrrelse, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket bruk av enheten.

SAR -uttalelse
Dette utstyret overholder FCC/ISED -strålingseksponeringsgrensene angitt for ukontrollerte omgivelser. Sluttbruker må følge de spesifikke driftsinstruksjonene for å oppfylle samsvar med RF -eksponering. Denne senderen må ikke være plassert eller fungere sammen med noen annen antenne eller sender.

Den bærbare enheten er designet for å oppfylle kravene for eksponering for radiobølger etablert av ISED. Disse kravene setter en SAR -grense på 1,6 W/kg i gjennomsnitt over ett gram vev. Den høyeste SAR -verdien som rapporteres under denne standarden under produktsertifisering for bruk når den brukes riktig på kroppen. SAR -testavstanden for ekstremitet er 0cm, og SAR -testavstanden for kroppen er 10cm.

California -proposisjon 65 Advarsel:
Advarsel -ikon
Advarsel: Dette produktet kan utsette deg for DEHP, som er kjent av staten California for å forårsake kreft og fødselsskader eller annen reproduktiv skade. For mer informasjon, gå til www.P65Warnings.ca.gov .

Poynt -erklæring WEEE -direktivet 2012/19/EU + batteridirektivet 2006/66/ec
Elektrisk og elektronisk utstyr (EEE) og batterier inneholder materialer, komponenter og stoffer som kan være farlige og utgjøre en risiko for menneskers helse og miljøet når avfall av elektrisk og elektronisk utstyr (WEEE) og batterier ikke håndteres riktig.

Elektrisk og elektronisk utstyr og batterier er merket med et krysset over søppelbøttesymbolet, som indikerer at elektrisk og elektronisk utstyr og batterier ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall, men må hentes separat. Hvis batterier inneholder mer enn 0,0005% kvikksølv (Hg), 0,002% kadmium (Cd) eller 0,004% bly (Pb) (vekt), vises det tilsvarende kjemiske symbolet på batteriet. Brukere må følge lokale forskrifter for resirkulering for å redusere skadelig miljøpåvirkning i forbindelse med avhending av WEEE og batterier, og for å øke mulighetene for gjenbruk, resirkulering og gjenvinning av WEEE og batterier. For å forenkle dette kan det finnes gratis innsamlingssteder i ditt område, eller du kan kontakte Poynt for å organisere innsamlingen. Brukerne er ansvarlige for å fjerne personopplysninger fra elektroniske enheter før de kastes.

Alle oppladbare batterier har en begrenset levetid og kan til slutt trenge å bli servicert eller resirkulert. Poynt Smart Terminal og Poynt 5 -batteriene er designet for å beholde opptil 80% av sin opprinnelige kapasitet ved 800 komplette ladesykluser. Ikke prøv å skifte ut batterier selv - du kan skade batteriet, som kan føre til overoppheting, brann og personskade. Litiumionbatteriet i terminalen skal vedlikeholdes eller resirkuleres av Poynt eller en autorisert tjenesteleverandør, og må resirkuleres eller kastes separat fra husholdningsavfall. Kast batterier i henhold til lokale miljølover og -retningslinjer.

WEEE:Avhendingsikon

Batterier:Ikon for avhending av batteri

Uttalelse om Poynt-produkt
Se nedenfor for landspesifikke resirkuleringsalternativer for produkter som er utløpt. Hvis lokale alternativer for avhending ikke er oppført, tar du kontakt med Poynt på environment@godaddy.com. Poynt vil samarbeide med deg for å tilrettelegge for en miljøvennlig behandling av produktet.

Informasjon om Poynt -gjenvinning etter land
Irland
Poynt registrerer seg som WEEE-produsent hos den irske EPA og som WEEE- og batteriprodusent hos The Producer Register Ltd (WRS-Blackbox). Poynt oppfyller sine gjenvinningsforpliktelser gjennom å tilby produktinntak for profesjonelle produkter og gjennom medlemskap i en overvåkningsprogram for batteriprodusenter.

PRL Registreringsnummer: 3510WB

Informasjon om alternativer for retur og henting av batterier i Irland er tilgjengelig på:https://www.weeeireland.ie/household-recycling/where-can-i-recycle/

Italia
Poynt er registrert som WEEE -produsent hos Ministero dell'Ambiento (Registro AEE) og en batteriprodusent hos Ministero dell'Ambiento (Registro Pile e Accumulatori). Poynt oppfyller sine gjenvinningsforpliktelser gjennom medlemskap i en WEEE -produsentens overholdelsesordning og en batteriprodusent -overholdelsesordning.

WEEE -registreringsnummer: IT22110000014370
Batteriregistreringsnummer: IT22110P00008260

Informasjon om alternativer for retur og innsamling av WEEE i Italia er tilgjengelig på:https://www.cdcraee.it/centri-di-raccolta-comunali/

Informasjon om alternativer for retur og henting av batterier i Italia er tilgjengelig på:https://www.raccogliamopiupile.it/

Polen
Poynt er registrert som WEEE -produsent, batteri og emballasjeprodusent hos BDO. Poynt oppfyller sine gjenvinningsforpliktelser gjennom medlemskap i en WEEE -produsentens overholdelsesordning, en batteriprodusent -overholdelsesordning og en overholdelsesordning for emballasjeprodusenter.

I Polen kan WEEE og batterier returneres til lokale innsamlingssteder.

Storbritannia
Poynt er registrert som en WEEE -produsent hos UK Environment Agency. Poynt oppfyller sine gjenvinningsforpliktelser gjennom å tilby produktinntak for profesjonelle produkter.

Erklæring om samsvar med EU
Dette produktet er i samsvar med RED -direktivet 2014/53/EU, & RoHS 2011/65/EU. Kontaktpunkt: Poynt, LLC, Attn: Compliance, 2155 E GoDaddy Way, Tempe, AZ, 85284 USA

Bruksbegrensning: Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den bruker frekvensområdet 5150 til 5350 MHz.

Den europeiske union: Informasjon om avhending
Advarsel -ikon
Dette symbolet på produktet, dets batterier eller emballasje betyr at dette produktet og eventuelle batterier det inneholder ikke må kastes sammen med husholdningsavfallet. I stedet er det ditt ansvar å overlevere dette til et gjeldende innsamlingssted for resirkulering av batterier og elektrisk og elektronisk utstyr.

EU -representantens kontaktinformasjon:
Selskapsnavn: Clever Rep AB
Adresse: Boks 1898
Postnummer: 116 74
Post innby: Stockholm
Fylke/region: Stockholm
Land: Sverige
E-post: ar-contact@cleverrepresentative.eu
Telefon (ikke støttet): +46 8 12400745

Ikon for EU -samsvarserklæringen

Denne enheten ble testet for typiske kroppsbruk. For å oppfylle kravene til radioeksponering, må en minimumsavstand på 0 cm opprettholdes mellom brukerens kropp og håndsettet, inkludert antennen. Herved erklærer Poynt, LLC at radioutstyrstypen PST3 er i samsvar med direktiv 2014/53/EU.

Dette utstyret samsvarer med direktiv 2014/53/EU strålingseksponeringsgrenser angitt for ukontrollerte omgivelser. Sluttbruker må følge de spesifikke driftsinstruksjonene for å oppfylle samsvar med RF -eksponering. Denne senderen må ikke være samlokalisert eller fungere sammen med noen annen antenne eller sender. Den bærbare enheten er designet for å oppfylle kravene for eksponering for radiobølger etablert av EU-markedet (Frankrike).

SAR -grense:
Lemmer: 4.0W/kg
Hjerne/kropp: 2,0 W/kg

SAR -verdi:
Lemmer: 3.52W/kg
Hjerne/kropp: 1,33W/kg

Maksimum EIRP for EU
Bluetooth: 2402MHz-2480MHz 8.18dBm
Bluetooth LE: 2402MHz-2480MHz 2,94 dBm
Wifi: 2412MHz-2472MHz/ 2422MHz-2462MHz16.15dBm
Wifi: 5150MHz-5725MHz19,92dBm
Wifi: 5725MHz-5875MHz13,27 dBm
NFC: 13,56 MHz-20,68dBuA/m
GSM900: 880-915MHz/ 925-960MHz33 dBm
DSC1800: 1710-1785MHz/ 1805-1880MHz30 dBm
WCDMA-bånd 1: 1920-1980MHz/ 2110-2170MHz24 dBm
WCDMA-bånd 8: 880-915MHz/ 925-960MHz24 dBm
LTE-bånd 1: 1920-1980MHz/ 2110-2170MHz
LTE-bånd 3: 1710-1785 MHz/ 1805-1880 MHz
LTE-bånd 7: 2500-2570 MHz/ 2620-2690 MHz
LTE-bånd 8: 880-915 MHz/ 925-960 MHzz
LTE-bånd 20: 832-862 MHz/ 791-821 MHz
LTE-bånd 28: 703-748 MHz/ 758-803 MHZ
LTE-bånd 38: 2570-2620 MHz/ 2570-2620 MHz
LTE-bånd 40: 2300-2400 MHz/ 2300-2400 MHz
23 dBm