Nettstedbygger Hjelp

Sikkerhetskopier nettstedet mitt

Nettstedet ditt oppretter automatisk en sikkerhetskopi når et tema endres, en del slettes eller nettstedet publiseres. Du vil imidlertid kanskje opprette en manuell sikkerhetskopi i tillegg.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Fra instrumentbordet velger du Nettsted og deretter Rediger nettsted.
    Website Builder-instrumentbord
  4. Velg Innstillinger.
    Panel for innstillinger
  5. Velg Nettstedshistorikk.
    Knapp for nettstedshistorikk
  6. Velg Opprett sikkerhetskopi. Når du har opprettet en sikkerhetskopi, kan du gjenopprette den når som helst.
    opprett sikkerhetskopi-knapp