Sikkerhetskopier nettstedet mitt

Nettstedet ditt lagrer automatisk etter hvert, og det oppretter en sikkerhetskopi etter store endringer, som hvis du endrer tema, sletter et avsnitt eller tilbakestiller nettstedet ditt. Du vil imidlertid kanskje opprette en manuell sikkerhetskopi i tillegg.

Merk: Sikkerhetskopieringen av nettstedet ditt sikkerhetskopierer bare avsnitt, tekst og innstillinger på nettstedet ditt. Denne sikkerhetskopieringen inkluderer andre deler av kontoen din, som for eksempel blogger, markedsførings-e-poster, produkter, avtaler eller bilder.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Nettstedshistorikk.
  6. Velg Opprett sikkerhetskopi.

Mer informasjon

• Når du har opprettet en sikkerhetskopi, kan du når som helst gi den et nytt navn, slette den eller gjenopprette den.