|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sjekk cPanel -e -posten min

Etter at du har konfigurert e-postkontoen din, kan du sjekke e-posten din gjennom cPanels innebygde nettpostklienter, Roundcube eller Horde Mail.

  1. Gå til http: // ditt domenenavn /nettpost .
  2. Logg på cPanel.
  3. Velg en nettpostklient du foretrekker.
  4. Den valgte nettpostklienten din åpnes.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.