Sjekk e -postlagringskvoten min

Spor hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig i Microsoft 365 -e -postkontoen din. Du kan sjekke e -postlagringen din når som helst.

Hvis du har Email Essentials, er kvoten din 10 GB. Hvis du har Online Business Essentials eller Business Professional, er kvoten 50 GB.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Velg Generelt og deretter Lagring . Du vil se hvor mye plass du har brukt.
    Lagringsfelt som viser 8% brukt