Sjekk e -postlagringskvoten min

Spor hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig i Microsoft 365 -e -postkontoen din. Du kan sjekke e -postlagringen din når som helst.

Hvis du har nybegynner -e -post eller e -post Essentials, er kvoten 10 GB. Hvis du har Online Essentials eller Business Premium, er kvoten 50 GB.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du Tannhjulknapp for innstillinger Innstillinger > Vis alle innstillinger i Outlook.
  3. Velg Generelt > Lagring . Du vil se hvor mye plass du har brukt.
    Lagringsfelt som viser 8% brukt