Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

GoDaddy Hjelp

Sjekke statusen til hostingkontoen min

Slik kan du sjekke statusen til hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg navnet på hostingproduktet ditt for å utvide listen over planer (Webhotell eller Administrert WordPress).
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil sjekke, velger du Alternativer.
    Velg alternativer
  4. Kontoens Status vises i Oversikt-fanen.
    Sjekk statusen på oversiktsfanen

Disse er de vanligste kontostatusene du vil se:

Status Beskrivelse
Ny konto Du må konfigurere hostingkontoen for å bruke den. I produktlisten din, velger du Konfigurer så tar vi deg gjennom resten av konfigurasjonsprosessen.
Konfigurering av nettsted pågår Du har nettopp konfigurert kontoen din. Det kan ta noen minutter for oss å konfigurere kontoen før du kan bruke den.
Konfigurer Kontoen din er konfigurert og klar til bruk.
Oppdaterer nettsted Du opp- eller nedgraderte nylig hostingkontoen din, og du vil få tilgang til kontoen din når endringen er fullført. Hvis du ser denne statusen i mer enn 24 timer, kontakter du en Guide for hjelp.
Suspendert Kontoen din er blitt suspendert, mest sannsynlig fordi du har en utestående saldo som ikke er betalt. Hvis det er en annen grunn til at kontoen er suspendert, sender vi deg en e-post med årsaken og trinnene for å gjenopprette kontoen. Kontakt en Guide for avklaring.