Start min innkommende domeneoverføring på nytt

Du må kanskje starte domeneoverføringen på nytt etter at du har løst problemer med den nåværende registratoren din, for eksempel å låse opp domenet eller hvis overføringen tidligere ble avslått. Sjekk ut veiledningen vår for overføringsstatus for mer informasjon.

1. Logg deg på GoDaddy Overganger siden. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Overføringer inn og deretter fanen Start overføring på nytt. Finn et spesifikt domene ved å bruke søkeboksen over domenelisten din.
  3. Merk av i boksen ved siden av domenet du starter på nytt, eller velg hakeikonet og Velg alle .
  4. Velg Start overføring på nytt over domenelisten din.

Du vil se en bekreftelse på at overføringen din har blitt startet på nytt. Det tar vanligvis 5 til 7 dager å gjennomføre domeneoverføringer.

Mer informasjon

• Overfør WordPress -nettstedet ditt og Microsoft 365 til GoDaddy for å administrere din tilstedeværelse på nett fra en enkelt konto.
  • Bruk totrinnsverifisering for å beskytte hele GoDaddy-kontoen din.