Start min innkommende domeneoverføring på nytt

Hvis det oppstår en feil med innkommende domeneoverføring til oss, vises den som en status på Overføringer -siden i Domeneadministrator. Etter at du har feilsøkt feilen , kan du starte overføringen av domenenavnet på nytt.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener-menyen velger du Overføringer:
    velg overføringer fra domener-menyen
  3. Under Overføringen Ventende overføringer velger du Overføringer inn .
    overføringer inn eller ut
  4. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil gjennomgå. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  5. Velg Start overføring på nytt .
  6. Velg Ja, start overføring på nytt .

Du vil se et "Overfør på nytt på nytt" -varsel som informerer deg om at innkommende domeneoverføring har blitt startet på nytt for behandling.

Relatert trinn

• Etter at du har startet en overføring på nytt, må du godkjenne den .