Synkroniser avtaler med min private kalender

Denne funksjonen gir deg et overblikk over alle avtalene dine – og du kan til og med synkronisere den private kalenderen din med avtalene, for å unngå konflikter. Hvis du ikke har aktivert Nettavtaler ennå, kan du se Legg til Nettavtaler-del først.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for Business Plus- eller eCommerce-kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia. Kunder i disse landene kan når som helst oppgradere til én av disse planene.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. I den øvre verktøylinjen klikker du på Innstillinger og velger Kalendersynkronisering.
    klikk på innstillinger, velg kalendersynkronisering
  3. Klikk på Koble til kalender, velg kalendertjenesten fra listen, og velg en konto for denne tjenesten.
    klikk på kalendertjenesten din
  4. Klikk på Godta når du bli bedt om å gi Cronofy tilgang til kalendertjenesten din.
  5. Hvis du har flere kalender for de(n) valgte tjenesten(e), velg én fra menyen og klikk så på Lagre.
    klikk på innstillinger, velg kalendersynkronisering

Merk: Som bildet viser, kan du velge å bruke kalendere fra flere tjenester.

6. Når du ser Vellykket, er du klar. Kundeavtaler vises nå i de(n) private kalenderen/kalenderne du har valgt – og det er ikke mulig å bestille avtaler for tidsrom da du er opptatt.
    Når Nettavtaler er synkronisert med privat kalender
    privat kalender viser avtaler avtaler ikke tilgjengelig
    Privat kalender viser de andre aktivitetene dine, sammen med kundeavtaler Nettavtaler er ikke tilgjengelig når du har andre planlagte aktiviteter