Synkroniser avtaler med min private kalender

Nettavtaler hjelper deg med å se alle avtalene dine med et øyeblikk - og til og med synkronisere den private kalenderen din med avtalene for å unngå planlegging av konflikter.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger

Sjekk planer og priser -siden for å se om Nettavtaler er tilgjengelig på språket ditt og i landet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Innstillinger og under Avtaler velger du Apper .
  4. Velg Legg til kalender .
  5. Velg kalendertjenesten din fra listen, og følg ledetekstene for å koble kontoen din.
  6. Velg kalenderen din fra rullegardinlisten, og velg deretter Lagre .
  7. Fortsett å legge til kalendere til alle kalenderne dine er koblet til. Du kan legge til flere kalendere fra flere forskjellige tjenester. Du kan imidlertid bare legge til én kalender per tjeneste. For eksempel kan du legge til en kalender fra Outlook og Google, men du kan bare ha én Google -kalender tilkoblet om gangen.

Kundeavtaler vil nå vises i de (n) private kalenderen (e) du har valgt - og klientavtaler kan ikke gjøres i tidsblokker når du er opptatt.