Tilbakestill databasebrukerpassord i Plesk -hosting

Du kan logge inn på nettstedets databaser som en av brukerne du opprettet. Hvis du ikke kan logge på den, kan du prøve å tilbakestille brukerens passord.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Databaser .
  6. Gå til Brukere -fanen.
  7. Klikk på brukeren hvis passord du vil endre.
  8. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på OK .

Merk: Hvis du bruker et MySQL-basert program, for eksempel WordPress®, må du oppdatere tilkoblingsstrengene for å bruke det nye passordet.