Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tilpass mine Websites + Marketing -automatiseringer per e -post

Rask kommunikasjon er nøkkelen til å bygge en vellykket nettvirksomhet. Når noen bestiller et produkt, bestiller en avtale eller har en sending på vei - de vil vite om det.

E -postautomatisering er nyttige tidsbesparelser som hjelper med å holde kundene dine oppdatert, uten at du må sende hver e -post manuelt.

Websites + Marketing inkluderer e -postautomatisering for:

• Innsendte bestillinger
  • Bestill forsendelser
  • Avtalebestilling

Tilpass e -postautomatisering fra Websites + Marketing -instrumentbordet:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Tilkoblinger og deretter Automasjoner .
  4. Velg Rediger for å åpne redigeringsprogrammet for automatisering av e -post.

Tilpass utseendet og innholdet til e -postautomatiseringen

Tilpass stilen til meldingene som kundene dine vil motta.

• Velg tema: Velg et forhåndslaget tema.
  • Rediger stiler: Rediger skrifttype, knapper og bakgrunnsfarger individuelt.

Tilpass innholdet i meldingene dine for å matche stilen og tonen til merket ditt.

• Angi en egendefinert emnelinje.
  • Legg til bedriftens logo.
  • Last opp et bannerbilde.
  • Tilpass e -postmeldingen.

Tilpass tekst og velg dynamiske alternativer for autofyll

Tilpass bestemte fraser, som hilsen, slik at hver person som mottar e -postene dine føler seg koblet til meldingen du automatiserer.

1. Velg en plassholdertekst som er uthevet med en grå boks for å vise alternativmenyen for autofyll.
  2. VelgMenyelementet Innstillinger for å velge preferansen for autofyll (f.eks. kundens fornavn eller fulle navn) fra rullegardinmenyen.
  3. VelgHakemerke bekreft menyelementet for å bekrefte valget av autofyll.
  4. Merk: Forhåndsvisningen av e -posten din vil fortsette å vise plassholderordet. Den grå boksen indikerer en aktiv autofyll for det ordet. Dette ordet blir erstattet dynamisk for hver mottaker basert på autofyll -valget ditt.
  5. Fremhev hvilken som helst tekst for å vise redigeringsprogrammet for stilalternativer.
  6. Velgautomatisk utfylling av tagger for redigering av e -postautomatisering for å gjøre den uthevede teksten om til en plassholder for dynamisk autofyll.
    menyen for redigeringsprogram for e -postautomatisering
  7. VelgMenyelementet Innstillinger for å åpne listen over alternativer for autofyll.
    alternativer for autofyll for e -post
  8. Velg ønsket alternativ for automatisk fylling, og velg deretterHakemerke bekreft menyelementet for å bekrefte valget av autofyll.

Legg til eller endre bilder og e -postelementer

Disse tilleggene hjelper deg med å visuelt bryte opp informasjonen, hjelpe til med tilgjengelighet og gjøre e -posten din lettere å skanne og fordøye.

1. Velg et bilde du vil redigere redigeringsprogrammet med:
    • Bytt ut bildet
    • Opprett en kobling
    • Endre størrelse på og roter bildet
    • Legg til alternativ tekst til bildet
    • Legg til en bildetekst
    • Slett bildet
  2. Velgsett inn media plus -symbol mellom seksjonene for å sette inn ytterligere elementer:
    • Skillelinjer
    • Knapper
    • Bilder
    • Tekst- og bildeoppsett
    • Bildemaler importert fra GoDaddy Studio
    • HTML -kode
  3. Når du er ferdig med endringene, velger du Lagre og fortsett .

Forhåndsvis og lagre e -postautomatisering

1. Når du er på skrivebordet, velger duikonet for forhåndsvisning på skrivebordet ogforhåndsvisning -ikon for mobil for å forhåndsvise skjermformatene for stasjonær PC og mobil for e -postautomatisering.
  2. Angi avsenderinformasjonen din, og velg deretter Lagre endringer .
    Merk: Hvis du bruker en ubekreftet e -postadresse, mottar du en e -postbekreftelse som krever at du velger en kobling for å autentisere sendeadressen din.
  3. (Valgfritt) Send test -e -post til en e -postadresse for å bekrefte hvordan den ser ut for mottakeren.
  4. Velg Aktiver for å starte automatisk sending av din tilpassede e -postautomatisering.