Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Tilpass teksten min

Legg til en rekke stiler, som fet, kursiv eller understreket, i brødteksten. (Tittelteksten er allerede skilt fra hverandre ved å være en annen skrifttype.) I tillegg kan du formatere brødteksten som en nummerert eller punktliste, i tillegg til hyperkoblinger. Fontfargen justeres automatisk for best lesbarhet mot den aksentfargen du velger.

Merk: Endre nettstedets overskrift og brødtekst -skrifttyper ved hjelp av Tema -delen.

For å endre skrifttypen til logoen din (hvis du ikke har et logobilde lastet opp), går du til Nettsted -fanen, velger Overskriften og velger deretter Logoen . Velg Endre skrifttype for å bare oppdatere logo -skrifttypen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsverktøyet for nettstedet.
  4. Velg delen som inneholder teksten du vil gi en stil.
  5. I redigeringspanelet velger du Farge og justering av aksent for den delen. (Noen seksjoner har underseksjonsgrupper. Aksent og justering gjelder bare for hele seksjonen. Velg seksjonstittelen for å vise disse alternativene.)
  6. På nettstedet ditt markerer du en overskrift eller en underoverskriftstekst. Bruk menyen som vises for å tilpasse stilen og størrelsen.
  7. Marker brødteksten på nettstedet ditt. Bruk menyen som vises for å velge hvordan du vil utforme den: fet, kursiv, legg til en kobling, punktliste, nummerert liste eller skriftstørrelse.
    • Når du legger til en kobling, kan den gå til en annen side (og en del av nettstedet ditt), en annen URL (for eksempel en side for sosiale medier), et telefonnummer, en e -post eller et produkt i nettbutikken din.
    • Les mer om å velge skrifttyper og størrelser på nettstedet .
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .