Tips for å be om oppdateringer til nettstedet mitt

Det er enkelt å be om oppdateringer til nettstedet ditt når du følger disse enkle tipsene. Hvis du ikke er sikker på hva du skal be om, sjekk ut listen over hva som er inkludert i Nettstedpleie -planen din .

Inkluder plassering, handling og innhold

For hver oppdatering må du sørge for at du inkluderer disse tre spesifikke elementene:

• Plassering: hvor endringen skjer
  • Handling: hva endringen eller handlingen er
  • Innhold: alt innhold som trengs for denne oppdateringen

Si oss for eksempel: «På hjemmesiden, i den tredje innholdsdelen med tittelen« Hva vi gjør », endrer du tredje avsnitt FRA [gammelt avsnitt] TIL [nytt avsnitt].»

Merk: Hvis du har problemer med å finne ut hvordan du beskriver et spesifikt sted på en side på nettstedet ditt, kan du se grafikken til et nettsted på bunnen av denne siden.

Merk opp og send oss et skjermbilde

Hvis oppdateringen din er vanskeligere å beskrive, eller hvis du har veldig spesifikke behov, er en flott måte å illustrere det du ønsker å ta og merke et skjermbilde. Du kan opprette et Windows -skjermbilde eller et Mac -skjermbilde på bare noen få trinn.

Vær spesifikk

Når du refererer til innholdet ditt, bruker du spesifikke navn.

• Forteller oss nøyaktig filnavn for innholdet, som “Bruk bilde1.jpg” eller “Link til brochure.pdf”
  • Ikke bruk en mindre spesifikk beskrivelse som «vedlagt PDF-filen», eller «det tredje bildet nede på om-siden»

Anatomi av et nettsted

Denne infografikken viser navnene på ulike deler av nettstedet ditt. Bruk disse vilkårene for å beskrive hvor endringene dine skal gjøres.

Tips: Dette bildet er lettest å se på en større skjerm. Hvis du trenger å zoome inn, høyreklikker du på bildet og åpner det i en ny fane eller et nytt vindu.

anatomi av et nettsted