Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tøm NGINX -hurtigbufring på min Gen 4 VPS -server med cPanel

Hvis du har gjort en tidsfølsom endring på nettstedet ditt og ønsker å forhindre at brukere ved et uhell ser den hurtigbufrede versjonen, kan du manuelt tømme NGINX-hurtigbufferen din i GoDaddy-kontoen din. For endringer som ikke er tidssensitive, tømmer NGINX Caching automatisk hurtigbufferen sin med jevne mellomrom.

1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg ServereMine produkter -siden.
  3. Ved siden av Gen 4 VPS du ønsker å bruke, velger du Administrer .
  4. Under Kontoer velger du nedtrekkslisten og velger deretter ønsket cPanel -konto.
  5. Ved siden av NGINX CACHING velger du Tøm hurtigbuffer .

En vellykket melding vil bekrefte at NGINX -hurtigbufferen er blitt tømt. Hvis du har andre cPanel -kontoer du vil slette NGINX -hurtigbufring for, må du velge hver konto fra rullegardinmenyen og tømme hurtigbufferne deres individuelt.

Mer informasjon

• I tillegg til NGINX -hurtigbufring, bør du tømme hurtigbufferen til nettleseren din .
  • Konfigurer NGINX Caching på min Gen 4 VPS -server med cPanel