SSL-sertifikater Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Viktig varsel om SSL -tilbud

Fra og med 1. september 2020 kan SSL/TLS -sertifikater ikke utstedes i mer enn 13 måneder (397 dager). Dette er en bransjeomfattende endring som påvirker alle sertifikatinstanser.

Årsaken til kortere gyldighetsperioder for SSL -sertifikat

Besøkende anser kommunikasjonen som sikker når de ser at trafikken deres er kryptert gjennom HTTPS med et SSL -sertifikat. Endringen til kortere gyldighetsperioder vil bidra til å opprettholde besøkendes tillit til sikkerheten til SSL -kryptering.

• Raskere bruk av den nyeste sikkerhetsteknologien - Lange gyldighetsperioder betyr at eldre og mindre sikre sertifikater kan eksistere i mange år før de blir oppdatert. Med kortere gyldighetsperioder vil besøkende vite at krypteringen som beskytter dem ikke er mer enn ett år gammel.
  • Økt besøkendes tillit til at nettstedet er legitimt - Om to år kan mye endres med individet eller selskapet som eier et nettsted. Nå vil en besøkende vite at det er mindre enn ett år siden nettstedseierne måtte verifisere identiteten og eierskapet til nettstedet.

Hva betyr kortere SSL -gyldighet for nettstedseiere?

Hvis du bruker et toårig sertifikat som ble utstedt før 1. september, forblir sertifikatet gyldig til det opprinnelige utløpsdatoen. Sertifikater som utstedes 1. september eller senere, må imidlertid fornyes hvert år for å være gyldige.

Hvis du har et to-års sertifikat og utsteder det på nytt gjennom en ny nøkkel, eller du flytter vertsleverandører, er maksimum gyldighetsperiode ett år.

Hva gjør GoDaddy for å hjelpe deg?

Du kan fortsette å kjøpe abonnementer på lengre sikt og utstede sertifikater på nytt så lenge de er innenfor den maksimalt tillatte gyldighetsperioden. GoDaddy oppretter også automatiseringsfunksjoner for sertifikats livssyklus og abonnementsplaner som vil gjøre sertifikatadministrasjon enklere for kortere sertifikatlevetid.

I et nøtteskall kan du kjøpe et SSL -abonnement for en lengre tidsperiode, og så tar vi vare på utgivelse og installering av sertifikatet hvert år.