Vis en kalender på nettstedet mitt

Når du har fullført trinnene i Vis en offentlig kalender på nettstedet mitt, er du klar til å dele en offentlig kalender på nettstedet ditt. Hvis du ikke har kopiert kildekalenderens iCal-URL-adresse, som forklart i den artikkelen, må du først gjøre det.

Merk: Når du deler en offentlig kalender, vises alle oppdateringer i kalenderen automatisk på nettstedet ditt. Du må imidlertid logge på hos kalenderleverandøren for å endre innholdet i kalenderen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    klikk på plussknappen
  4. Klikk på Kalender i det høyre panelet.
    Klikk på Kalender
  5. Klikk på en layout i Kalender-panel.
  6. Når en Hendelser-plassholderkalender vises på siden din, klikk på Hendelser i høyre panel.
    Klikk på Hendelser
  7. Angi en Tittel for kalenderen. (Den behøver ikke være den samme som kildekalenderens navn.)
    Endre tittelen og iCal-URL-adressen
  8. Kopier iCal-URL-adressen du lagret, fra kildekalenderen, og lim den inn i feltet Kalender-URL.

Merk: Hvis du ser "Kalenderen er synkronisert! Men ingen hendelser ble funnet i den aktuelle kalenderen.", betyr det at GoCentral ikke fant noen kommende hendelser i kalenderen din for å vise dem på nettstedet.

9. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  10. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.

Merk: Hvis du vil slette en kalender, klikk på Fjern del nederst i det høyre panelet.