Gå direkte til hovedinnholdet

Nettsteder + Markedsføring Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Vis en kalender på nettstedet mitt

Koble til en eksisterende kalender på nettstedet ditt, eller legg til hendelser manuelt i en tilpasset kalender i Websites + Marketing. Hvis du ønsker å koble til en eksisterende offentlig kalender , må du ha kildekalenderens iCal -URL -adresse klar.

Merk: Når du deler en offentlig kalender, vises eventuelle oppdateringer til den kalenderen automatisk på nettstedet ditt. Men for å endre innholdet i den delte kalenderen, må du logge på kalenderleverandøren din.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du vil legge til den offentlige kalenderen, og legg til en del .
    klikk på plussknappen
  5. Velg Planlegging > Kalender i det høyre panelet.
    W+M -planlegging > Kalender -menyen
  6. Velg Legg til under den viste forhåndsvisningen av kalenderen din. En plassholderkalender for hendelser vises på siden din.
  7. Angi en Tittel for kalenderen i det høyre panelet. Det trenger ikke å samsvare med kildekalenderens navn.
  8. Du kan enten koble til en kalender eller manuelt legge til hendelser .
    • Velg Legg til hendelser for å manuelt legge til en hendelse i en tilpasset kalender i Websites + Marketing. Velg Legg til for å legge til den første hendelsen. Angi hendelsesdetaljene og velg Ferdig .
      W+M legger manuelt til hendelser i kalenderen
    • For å koble til en kalender , kopierer du iCal -URL -en fra kildekalenderen og limer den inn i Kalender -URL -feltet.
      W+M Koble til en Kalender -meny
  9. Merk: Hvis du ser «Kalender synkronisert! Men ingen hendelser ble funnet i den gjeldende kalenderen», betyr det at Websites + Marketing ikke fant noen kommende hendelser i den koblede kalenderen for å vises på nettstedet ditt.
  10. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig velger du Forhåndsvis for å se resultatene.
  11. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, velger du Publiser .
    • For å slette en kalender, velg Slett del øverst til høyre på rullegardinmenyen for den delen.
      W+M slett seksjonsmeny

Mer informasjon