Hva er en web.config -fil?

En web.config -fil er en Windows -fil som lar deg tilpasse måten nettstedet ditt eller en bestemt katalog på nettstedet oppfører seg på. Hvis du for eksempel plasserer en web.config -fil i rotkatalogen, vil det påvirke hele nettstedet ditt (www.coolexample.com). Hvis du plasserer den i en /content -katalog, vil det bare påvirke den katalogen (www.coolexample.com/content). Men for at en web.config -fil skal kunne registreres i en bestemt katalog, må det være en web.config -fil i rotkatalogen .

Merk: web.config -filer er XML -dokumenter som fungerer på Windows -servere. ".config" er ikke en utvidelse som .html eller .txt. For mer informasjon om hvordan du konfigurerer web.config -filer, besøk Microsofts nettsted .