What is the absolute path in my cPanel hosting account?

cPanel absolute hosting paths are:

/home/username/public_html/

Where username is your hosting account's username. For more information, see Find my FTP login/username for cPanel hosting.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.