Hva er WebHost Manager (WHM)?

cPanels WebHost Manager (WHM) er et nettapplikasjon som gir administrativ kontroll over din Virtual Private Server (VPS) eller dedikerte server. Du bruker WHM med cPanel for å opprette individuelle kontoer, legge til domener, administrere hostingfunksjoner og utføre grunnleggende vedlikehold. Sluttbrukere kan kontrollere alt fra å legge til eller fjerne e -postkontoer til å administrere MySQL -databaser.

For mer informasjon om cPanel og WHM, besøk cPanel -nettstedet på http://www.cpanel.net .