Hvilken type hostingkonto har jeg?

Hostingproduktene våre varierer, avhengig av plan og type. Slik kan du sjekke hva du har, sammenligne planer og priser, og du bestemmer deretter om du vil oppgradere.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Din type hosting-konto er vist under Netthotell. Hvis du derimot har en konto for WordPress-hosting, er kontotypen vist under Administrert WordPress.
    finn min kontotype

Merk: Installerte du WordPress på en hosting-konto for Linux eller Windows? Da er det fortsatt hosting med Linux eller Windows, noe som er annerledes enn WordPress-hosting.

Typer og nivåer av hosting-kontoer

Kontotypene er:

• Linux-hosting med cPanel: Linux OS (operativsystem) på serveren, med adgang til cPanel gjennom kontoens Instrumentbord. Du installer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke cPanel.
  • Administrert WordPress-nettsteder: Vi installerer WordPress for deg, med tilgang til WordPress gjennom kontoens Oversikt.
  • Hosting for bedrifter: Linux OS, med adgang til cPanel gjennom kontoens Instrumentbord. Inkluderer flere dedikerte ressurser enn Linux-hosting. Du installer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke cPanel.
  • Windows-hosting med Plesk: Windows OS, med adgang til Plesk gjennom kontoens Instrumentbord. Du installer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke Plesk.
  • Linux-netthotell eller Windows-netthotell: Også kjent som netthosting og klassisk hosting. Ikke lenger tilgjengelig (men, hjelpeartikler er tilgjengelige).

Nivåer (Economy, Deluxe, Ultimate, osv) representerer funksjonene som følger med hosting-planen din – jo høyere nivået er, desto bedre er funksjonene. For mer informasjon om nivåene til din hosting, se: