Hvilke nettlesere fungerer med produktene mine?

Du vil at nettstedene og programmene dine skal se bra ut på så mange nettlesere for datamaskiner, nettbrett og mobile enheter som mulig. Nettsteder bygget med Websites + Marketing er allerede responsive, noe som betyr at de automatisk tilpasser seg hvilken som helst skjermstørrelse. Mange nettsteder som bruker WordPress, er også responsive.

Nedenfor finner du nettleserne vi bruker og som ikke støtter. I alle tilfeller må JavaScript, informasjonskapsler og TLS 1.2 være aktivert.

Fullt støttet

Nettstedet ditt vil se slik du designet det ut, på den siste store utgivelsen av noen av disse nettleserne. Hvis det er en feil, vil vi fikse det.

Nettlesere på skrivebordet:

• Google Chrome.
  • Microsoft Edge.
  • Mozilla Firefox.
  • Safari.

Nettlesere for mobil:

• Chrome (Android eller iOS).
  • Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Safari (iOS).

Merk: Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt eller ett av programmene dine, kan du prøve å tømme hurtigbufferen til nettleseren. For mer informasjon, seTøm hurtigbufferen til nettleseren min .

Støttes ikke

Nettstedet ditt kan vises slik du utformet det, ellers fungerer det ikke. Opplevelsen for de besøkende er uforutsigbar. Hvis det er feil, vil vi ikke bruke ressurser på å fikse dem.

Nettlesere på skrivebordet:

• Google Chrome, tidligere store utgivelser.
  • Microsoft Edge arv og tidligere store utgivelser av Edge Chromium.
  • Internet Explorer (erstattet av Microsoft Edge).
  • Mozilla Firefox, tidligere store utgivelser.
  • Safari, tidligere store utgivelser.
  • Eventuelle andre nettlesere som ikke er oppført ovenfor.

Nettlesere for mobil:

• Tidligere store utgivelser av Chrome (Android eller iOS), Safari (iOS) og Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Mobile nettlesere på tidligere versjoner av Android eller iOS.
  • Internet Explorer (Windows Mobile, Android eller iOS). (Erstattet av Microsoft Edge.)
  • Opera Mini (Android eller iOS).
  • Andre mobile nettlesere som ikke er oppført ovenfor.