Administrert WordPress Hjelp

Ta seg tilgang til filer i min Administrert WordPress-konto

Det er mange grunner til å ta seg tilgang til WordPress-filene dine, som for eksempel for å installere et egendefinert tema, redigere en konfigurasjonsfil eller sikkerhetskopiere nettstedet ditt. Administrert WordPress inkluderer en Filleser slik at du kan vise, laste opp, laste ned, flytte og redigere WordPress-filene dine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Mine produkter-siden, ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle.
  3. For nettstedet du ønsker tilgang til filer for, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.
  4. Under Verktøy og ved siden av Filleser velger du Åpne.

Det er her du kan ta deg tilgang til og administrere filene dine.