Legg til koder til WordPress -nettstedet mitt

Hvis du har en blogg på WordPress -nettstedet ditt, kan du bruke tagger til å merke innleggene dine basert på spesifikke egenskaper. På den måten vil det være lettere for leserne dine å finne alle innlegg relatert til den etiketten. Slik legger du til koder i WordPress -bloggen.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Innlegg > Koder .
  3. Under Legg til ny tagg skriver du inn taggens navn, slug (redigerbar del av URL -adressen) og beskrivelsen til de tilsvarende feltene.
  4. Velg Legg til ny tagg -knappen.

Gjenta disse trinnene hver gang du vil legge til en ny tag til bloggen din.