Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Administrer rabattpriser for forhandlerkundene mine

Du kan aktivere eller deaktivere rabattpriser for bestemte kunder. Med rabattpriser kan kunder, som familiemedlemmer eller forretningspartnere, kjøpe produkter og tjenester til priser som er lavere enn utsalgsprisene.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Rapporter og velg Kundeoppslag .
    Fra Rapporter klikker du på Kundeoppslag
  3. Angi informasjon om kunden du ønsker å administrere rabattpriser for, og klikk på Søk .
  4. Velg et navn for å vise informasjonen deres.
  5. Merk eller fjern merkingen for Discount Shopper .
    Merk av eller fjern merkingen for Discount Shopper

Merk: Du tjener ikke provisjon på kjøp foretatt av rabattkunder.