Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett egendefinerte kampanjekoder for min forhandlerbutikk

Egendefinerte kampanjekoder gir kundene rabatter på bestillingene sine, noe som er en flott måte å markedsføre butikken på. Du kan opprette egendefinerte kampanjekoder i Kontrollsenter for forhandlere.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Markedsføring , deretter Kampanjer .
    Velg Kampanjer
  3. Velg Opprett kampanje øverst til høyre.
    Klikk på Opprett kampanje
  4. Under Kampanjekode angir du en kode med opptil 10 alfanumeriske tegn. Forhandlerkoden din må være unik og ikke allerede brukes av en annen forhandler.
    Angi kampanjekode
  5. Angi en Beskrivelse av kampanjen som er knyttet til kampanjekoden.
    Skriv inn Beskrivelse
  6. Under Rabatt velger du Beløp eller Prosent ved hjelp av rullegardinmenyen, og angir deretter rabatten du vil tilby. Rabatten din må være i USD og kan ikke overstige 15% av det totale bestillingsbeløpet.
    Angi rabatt
  7. For Minimumsbeløp angir du minimumsbeløpet i USD kundene dine må bruke for å bruke denne kampanjekoden.
    Angi minimum bestillingsbeløp
  8. Angi en startdato og sluttdato for kampanjekoden.
    Angi start- og sluttdato
  9. Klikk på Lagre for å aktivere koden for datoene du har angitt.

Merk: Du kan ikke slette en kampanjekode eller endre navnet på den, men du kan deaktivere den eller redigere detaljene.