Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Aktiver eller deaktiver mitt CDN

Vårt globale innholdsleveringsnettverk (CDN) turbolader nettstedet ditt ved å hoste innholdet på WordPress -nettstedet ditt på servere rundt om i verden, nærmere de besøkende. Slik aktiverer eller deaktiverer du CDN:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil aktivere CDN på, velg Innstillinger framenyikonet menyen.

Velg innstillinger
  4. Velg veksleknappen under Produksjonssted ved siden av CDN .
    Slå på eller av

Tøm hurtigbufferen og test nettstedet for å sørge for at alt fungerer som det skal. Hvis du får problemer, kan du deaktivere CDN ved å bruke de samme trinnene.