Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hva er et CDN?

A Content Delivery Network (CDN), er et nettverk av servere som leverer innhold. Hensikten med CDN er å hurtigbufre og raskere servere statisk innhold basert på den geografiske plasseringen mellom opprinnelserveren og brukeren som sender forespørselen. Dette betyr at når noen i Japan besøker nettstedet ditt som blir hostet i USA, vil det lastes like raskt som et nettsted som hostes i Japan.

Fordelene med å bruke et CDN er:

• Forbedret innholdstilgjengelighet og redundans - Høyt volumtrafikk eller maskinvarefeil kan føre til nedetid for nettstedet ditt, et CDN distribuerer belastningen slik at nettstedet ditt kan håndtere mer trafikk og tåle maskinvarefeil bedre enn én server med én opprinnelse.
  • Forbedrede innlastingstider - Brukere får servert innhold fra et PoP of Presence (PoP) geografisk nærmere dem enn opprinnelsesserveren, noe som betyr raskere innlastingstider for nettstedet ditt.
  • Økt sikkerhet-Et CDN kan øke sikkerheten ved å redusere DDoS-angrep (Distribuert Denial-of-Service), forhindre sårbarhetshack og stoppe brute force-forsøk på påloggingssidene til nettstedet ditt og mer.

Ikke alle CDN -er er de samme, noen har en sone -URL og andre har en egendefinert URL -adresse. Forskjellen mellom dem kan sees når du viser kilden til siden din, som for det meste er estetisk. Forskjellene er:

• Zone URL CDN pakke med Administrert WordPress Pro+.
    • En sone URL CDN bruker en standard URL for bufret innhold som bilder ved hjelp av følgende struktur:
      https://secureservercdn.net/ ip_address / temp_domain /wp-content/uploads/year/month/image_name.jpeg
      Eksempel: https://secureservercdn.net/ 192.168.1.x / coolexample.com / wp -innhold/opplastinger/2019/06/qtq80-1024x380.jpeg
    • Zone URL CDN er rimeligere å vedlikeholde, så tilbys vanligvis som et gratis eller begrenset brukstillegg til et annet produkt.
  • Egendefinert URL -CDN, inkludert med Nettstedssikkerhet Deluxe og Ultimat.
    • En egendefinert nettadresse CDN vil bruke nettstedet domene for bufret innhold som bilder ved hjelp av følgende struktur:
      https: // domenenavn /wp-content/uploads/year/month/image_name.jpeg
      Eksempel: https: // coolexample.com / wp- innhold/opplastinger/2019/06/qtq80-1024x380.jpeg
    • CDN for egendefinert URL er vanligvis et premiumalternativ eller -oppgradering.

Enten du bruker en Zone CDN eller en Custom CDN til å hurtigbufre de statiske elementene på nettstedet ditt, kan en CDN forbedre dine klikkfrekvenser, siden nettsteder med lang belastning ofte forlates før de lastes inn.